onsdag 11 november 2009

Rhodos, dag sju + åtta


Sista dagen på ön besökte jag, Mirre, Danne och Daniel ett vattenland i närheten av hotellet. Det såg hur kul som helst ut på avstånd med annorlunda vattenkanor och sånt. Det var länge sen vi åkte sånt och hade inget inplanerat för den dagen så vi betalade den hiskeligt dyra entréavgiften och solade ett tag innan vi provade att åka. AJ! Alla skarvar var superdåliga och det gjorde jätteont när man åkte. Inte värt pengarna och vi gick inte tillbaka efter lunch utan stannade vid vår pool.

Bilden ovan är typ den enda jag tog på hela dagen eftersom vi bara var vid pool och vatten (och dålig uppsikt över kameran är ingen bra idé...) hela dagen. Syftet med den är att visa för världen vilket häftigt hår hon får om hon undviker plattången i en vecka. Snyggare än någonsin! Tycker alla utom hon själv i alla fall...

Sist men inte minst, avresedagen. Den var kvav och jättevarm. Vi passade på att spela ett sista parti lufthockey innan bussen kom och det blev riktigt svettigt i hettan. På flygplatsen insåg vi att vi skulle bli tvungna att väg in alla väskor, alltså även handbagaget, och eftersom vi slagit rekord i spritinköp blev vi lite nervösa och började klä på oss alla tröjor, jackor och kameror som skulle ligga i handbagaget. Mamma stoppade till och med ner en necessär i fickan... Lite extremt och varmt blev det. Sedan måste jag tyvärr meddela att Rhodos flygplats kommer nära Zürich i tävlingen om världens tråkigaste. Dock slapp vi sitta på denna i över sju timmar. Pluspoäng för det!

Allt som allt en väldigt trevlig, rolig och avkopplande resa! Det gör vi om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar