söndag 27 februari 2011

men det är ju bara hår.

I think it's a 5412
Det är nästan fem år sedan jag fick idén att snagga mig. Jag befann mig i ett hus i Sollentuna och såg delar av V for Vendetta för första gången. Förälskelsen var blixtsnabb och bilden av Natalie Portman är för evigt inristad på min näthinna. Aldrig att jag fått för mig att jag skulle kunna bli lika snygg som hon i sitt millimeterkorta hår, men jag ville åtminstone prova. Jag pratade om det, testade idén, ville! Omständigheter, en pojkvän med väldigt starka känslor mot det hela, kom hela tiden emellan och till slut gav jag upp tanken. När förhållandet tog slut tänkte jag ironiskt att det vore ganska klyschigt att göra det då, bryta med det gamla. Det blev inte en allvarlig tanke förrän jag på juldagen låg i flera timmar och inte kunde sova. Plötsligt var jag övertygad om att det enda jag kunde göra var att försöka och se hur det blev. Tiden sedan dess har varit en seg väntan på varmare dagar. Mars, hade jag sagt. Mitten på mars. Well, that didn't work out quite as I expected, did it? Jag blev för otålig. Istället kidnappade jag Emmy, hennes badrum och en trimmer och resultatet syns ovan. Jag är så jävla nöjd. Vill nästan göra det kortare. Behålla det såhär ett tag. En fem år gammal dröm är uppfylld och det känns otroligt tillfredsställande att ha vågat. Även om det bara är hår.

lördag 26 februari 2011

årets "must have"


... men den här kan väl ändå inte finnas på Garbos tomt??

torsdag 17 februari 2011

baby, did you forget to take your meds?


Ja, det har jag faktiskt. Har inte riktigt bestämt mig än för om jag ska gå ner och stoppa i mig dem. Har ingen som helst lust till det.

fredag 11 februari 2011

2011-02-04


Helt plötsligt är jag en fullvärdig människa igen. Efter massor av års kamp, bara sådär! Det är helt otroligt för jag trodde nästan att den här dagen aldrig skulle komma. Jag älskar det.

Oj oj oj så kryptiskt inlägg men det är kuuuuuuul!

torsdag 3 februari 2011

en favorit fyller år!

I think it's a 4659
Grattis Emmy-Lou på 22-årsdagen! Jag har en benägenhet att tänka mig att den ålder hn uppnått, har också jag. Alltså kommer jag omedvetet säga att jag är 22 från och med nu, trots att det är mindre än ett halvår sedan jag fyllde 21. Som det kan bli! Till hns ära har jag f ö tillverkat ett katthalsband (med bjällra!) och kattöron bör vara på väg. Har tyvärr inte haft tiden för det än. Mängden hemproducerade textilprodukter har ökat markant de senaste veckorna. Underbart!