fredag 28 januari 2011

< 24 timmar


bild: delfy

torsdag 27 januari 2011

i alltings början.


Ottero frågade mig om jag ville komma på nyårsfest långt ute i tjotahejti. Jag tänkte mest på lämpligheten i att återse denna bekantskapskrets då jag och mitt fina ex Daniel har delad vårdnad. Saknaden var dock för stor.

Jag och Metral var nyktra. Resten var alldeles lagom salongsberusade. Ungefär så att de blev lika galna som jag är utan alkohol. Perfekt! Varför skulle man inte klä av sig topless i snöyra? Just asking.

Efter tolvslaget när alla druckit sig mätta på champagne och storslagna planer för det nya året började vi hugga in på varandra. Ottero och jag gjorde grymmast sugmärken. Det ironiska med den här bilden är hur hela januari sedan utvecklade sig. Jag gav Kassploj sugmärken, men han rörde inte mig. Inte då. Men nu. Eller, så fort han kommer tillbaka från fjällen (skynda!).

Alla sov kvar i en stor fnissande hög. På morgonen var folket alldeles lagom bakis och spenderade dagen efter i varandras sällskap. Jag satt timtals i ett knä och lyssnade till hela NileCity med trötta ögon (förutom när de mixtrar hamstern, då höll han för mina öron). Världens bästa nyårsdag.

Och ett tu tre - så hade toss ny pojkvän! 2011 är verkligen ett intressant fenomen.