torsdag 27 maj 2010

trains x30

Vad är den här bloggen nuförtiden förutom små små signaler (i alla fall för de som känner mig, men så är det ju också de som läser) om att det håller på att gå åt helvete. Vi fortsätter på samma tema. Spelade Trains 30 gånger på raken idag. Det var allt.

onsdag 26 maj 2010

lördag 22 maj 2010

if you knew the man i used to be, please hold me under the sea. or scratch my arms til they bleed. save me. will you help me to feel the glow?



Och nu har jag sprungit i solen för andra gången den här veckan. Det är bättre än det låter. Så mycket bättre. Luften är söt och havet är alldeles inpå. Ska försöka befinna mig i mitt happy place så mycket det går tills ikväll. Barnvaktsgig. Sen, fortsätta hålla huvudet ovanför ytan. Det går sådär. Hejs.

tisdag 18 maj 2010

2010-05-18


Det känns overkligt att det äntligen är 20 plusgrader utomhus. Det man har längtat efter i så många månader är äntligen här. Något säger mig ändå att det inte går att lita på. Snart vänder det och blir kallt igen. SMHI bor i en evig flik i min webbläsare och uppdateras flera gånger om dagen. Måtte värmen hålla i sig.

Drömde inatt att det var augusti och att det ännu inte blivit riktigt varmt med 25 grader och tid att bada. Mardröm. Inte en till sådan sommar. Nej tack. Det är så otroligt skönt att ha gått från bild 1 till bild 2 (även om rådjuren nu ätit upp dem). På scoutmötet badades det, både frivilligt och den där andra sorten. Solglasögon är ett måste och igår gicks det barbent och med sandaler. Jag gillar det. Måtte värmen hålla i sig.

söndag 16 maj 2010

kärlek, kommunism och körsbärsblom

Jag kunde inte låta bli att strunta i dammsugaren och istället redigera några få av de bilder som togs igår. Det är lite slarvigt och hastigt gjort, men för en gångs skulle är jag ivrig att få se resultat. Kanske beror det på motivet?







valborgsmässoafton

Årets valborg var favorit i repris från i fjol. Regnet låg i luften men vi gav blanka fan.

Metral.


Delfy med tårta.

Freddieboy.

Gnu.

Mindre folksamling.

Kameraporr. ZirCular och Xiziz.

Mellanstor folksamling.

Dricka.




Scorch.

Mars.

Mikoto.

Ottero.



Jag har aldrig sett någon bli så glad över att få bära ett träd :)

Udoprog.






Större folksamling. Alla bilder är innan mörker och regnskur. Då fick kameran ligga nedbäddad i ryggsäcken. Mycket lyckad sammankomst! Traditionsbildande?

lördag 15 maj 2010

2010-05-15


Det kändes som om jag skulle kunna bryta tystnaden och säga något om hur härligt det var att segla idag. Ledsen. Fortfarande mållös. Bilderna får tala för sig själva tills orden kommer tillbaka.

söndag 2 maj 2010

musiktema idag:


We're running out of alibies on the second of may.


I could do with some fresh air.
Can't breathe too well.

I guess I just burnt out.
I really should slow down.
I'm perfectly fine but
I just need to lie down.